3 års og derover

Her ses de aktuelle salgsheste på 3 år og derover

Slowmovin Hot Fudge
Fødselsår: 2013
Køn: Hoppe
Stamtavle:
Far: Hot Chocolate Chop
Mor: Super Smooth Beauty (Smooth N Freckles)
Kort beskrivelse: Lacy er en smuk og rolig Quarter hoppe på 6 år. Hun er super nem at håndtere, samt nem at ride. Er oplagt til youth eller nye ryttere, og er et godt allround emne. Hun kan gå de fleste discipliner, og er showet med succes i halter, showmanship, trail,m hunter u. saddle, hunt seat eq., horsemanship og pleasure. Hun er i sin tid tilredet hos Rikke Benjaminsen i Østrig. Hun er showet nationalt såvel som internationalt, da hun i sommeren 2019 konkurrerede ved Euro Cup, hvor hun opnåede en 4. plads i showmanship og en 5. plads i hunter. Det kan ikke understreges nok hvor godt et temperament hun har! Link til fuld stamtavle: https://bit.ly/33Ey7CW. Er prissat til 75.000,-

Kontakt Celena Bøeck på Facebook ved interesse. Hesten er opstaldet hos RB Showhorses i Østrig, men er danskejet.  

 

West Coast Oakley
Fødselsår: 2011
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Dunitwestcoast Style
Mor: Rowdys Sugar Lena (PW Doc Tom Rowdy)
Kort beskrivelse: West Coast Oakley er en mega lækker quarter vallak. Dejligt temperament, super cool, rolig og omgængelig. Trænet alsidigt og oven i købet tilkørt og kan gå for vogn. Showet i disciplinerne: halter, showmanship at halter, western horsemanship, trail at halter, trail, reining, ranch horse og stockhorse med point i AQHA og NRHA.dk 100% ren i røntgen. Har kendte hingste som Topsail Whiz og Hollywood Dunit på stamtavlen. Prisidé 130.000 kr. 
 
 
 Kontakt Annette Iversen på tlf: 20347850. Hesten kan ses i Christianfeld. 
 
 
Designed By Richly
Fødselsår: 2014
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Richly Designed
Mor: 
Kort beskrivelse: Dejlig fritidsvallak. Han er redet i hunter, pleasure og trail og kan de basale ting. Super skønt og roligt temperament, han er "bombesikker". Han er dog doven og til den tunge side, så det kræver lidt kræfter at ride ham, i hvertfald i galop. Kan rides både på bane og på tur. Han er 161 cm. Han har nogle handelsfejl og sælges derfor til en virkelig fin pris. Han har dog aldrig været halt, udover hovbyld. Kan evt. leases hvor alle udgifter overtages, men så skal han forblive opstaldet på Kumlegården i Roskilde.