AQHA Convention 2019

Netop nu afholdes den årlige AQHA Convention, der er en international konference, hvor affiliates verden over mødes for at diskutere alle relevante emner, samt deltager i spændende foredrag og andre quarter horse-aktiviteter. 

 

Dansk deltagelse

I år har DKQHA to medlemmer repræsenteret ved convention. Anders Rosenberg, bestyrelsesmedlem i DKQHA, der får selskab af Poul Haukrog Møller, der deltager på Danmarks vegne for 11. gang! Anders Rosenberg er nyvalgt som bestyrelsens International Director,  deltager også i "Post Convention Educational Seminar". En association af Danmarks størrelse kan normalt vis sende én international director afsted til Convention, men fordi Poul Møller har deltaget kontinuerligt i over 10 år, har Danmark optjent retten til at have to international directors repræsenteret ved Convention. 

 

 

Hvad er AQHA Convention?

AQHA fortæller om arrangementet: "Convention afholdes årligt, og er en enestående mulighed for AQHA's medlemmer for at gøre en forskel i deres forening. Trænere, hesteejere, avlere og heste-elskere mødes og diskuterer hvilke problematikker foreningen står overfor, og hvordan de bedst løses. I år finder Convention sted fra den 8.-11. marts i Forth Worth, Texas. Ændringer til rule book diskuteres også under convention, og de mange forskellige comittees præsenterer deres arbejde."

 

10 gode grunde til at deltage i AQHA Convention

  1. Din stemme bliver hørt! Der er utallige muligheder, for at dele dine holdninger, bl.a. til generel membership meeting og til committtee meeting
  2. Bliv klogere på, hvordan reglerne i AQHA's rule book bliver til. Deltagernes meninger bliver hørt, når beslutningerne skal tages. Man kan finde alle ændringsforslagene her.
  3. Gæste-speakers. Den 9. marts afholdes AQHA's generel membership meeting. Her kommer to spændende personligheder og holder oplæg: Skuespiller, country-musiker og cowboy Red Steagall, samt D. Wayne Lukas, der er optaget i AQHA's Hall of Fame, og er en af de mest vindende galopryttere i USA - han har vundet et quarter horse race hele 739 gange!
  4. Prisuddelinger. Flere flotte priser uddeles under Convention. Herunder "AQHA Best Remuda and Heritage Breeder of the Year awards", "Professional Horseman and Horsewoman of the Year" og "Most Valuable Professional".
  5. Uddannelse. AQHA giver masser af muligheder for læring, særligt for de professionelle i industrien. Der afholdes bl.a. "Equine Industry Business Workshop".
  6. Hall of Fame festmiddag. Dette ekstravagante arrangement søndag den 10. mats hylder de nye medlemmer af AQHA Hall of Fame. Det er en rørende begivenhed, hvor de smukke historier bag de personer og heste, der har gjort en forskel i AQHA, bliver fortalt.
  7. Involvering og engagement. Utallige udvalg mødes under Convention, og alle AQHA medlemmer kan deltage i disse udvalgsmøder og bidrage med deres feedback. Det er dog kun medlemmer af udvalget, der har stemmeret, men alle AQHA medlemmer kan blive en del af et udvalg.
  8. Fællesskab. Convention er en super mulighed for at dresse up og nyde et fremragende arrangement - herunder også den gode mad og underholdning - med ligesindede hestemennesker og det venlige AQHA-personale. 
  9. Vinsmagning. Slap af og nyd et udvalg af fremragende vine den 9. marts.
  10. Stutteri-besøg. Texas er en af de stater i USA med flest hestestalde, hvilket gør det til et mekka for hesteentusiaster fra hele verden. Under de guidede ture kan man opleve nogle af de mest fantastiske Quarter Horse Farms i Texas - og hvis man er heldig, møder man måske nogle berømte avlshingste. 

 

Lyder det ikke bare spændende??

Det forstår vi godt, at du synes. Convention ER nemlig et super spændende arrangement. Det er fantastisk at en mindre association som DKQHA kan få indflydelse på, hvilken retning AQHA skal bevæge sig i. Vi kan godt afsløre, at der bliver mulighed for at høre mere meget om denne spændende rejse, når international director, Anders Rosenberg, senere på året holdet et oplæg om sine oplevelser. 

Læs meget mere her, og husk at følge med på DKQHA's instagram, hvor vi deler masser af billeder fra Convention. 

 

Dette flotte banner har vi fået i gave af AQHA - vi glæder os til at det skal pryde arenaen til DM.

På de spændende Farm Tours har Anders bl.a. mødt flere verdenskendte avlshingste, samt set High Point Performance Horses' imponerende trophy room!

 

(Alle billeder i artiklen er taget af Anders Rosenberg)