Spørgeskema til medlemmerne fra AQHA

AQHA Championship Event Survey

AQHA er i 2017 i fuld gang med at opbygge en ny og stærkere INTERNATIONAL afdeling. Som noget af det første, den nye afdeling er blevet bedt om, skal de vigtigste internationale aktiviteter gennemgås. Hvordan de er opbygget, samt hvordan AQHA er involveret i dem. Dette gælder ikke mindst AQHA shows over hele verden. Man har derfor igangsat en række initiativer, som ikke blot skal kortlægge dette, men også indhente feedback og ønsker fra internationale medlemmer, så internationale shows bliver tilpasset nutiden og fremtiden bedst muligt.

Når du som medlem sidder med de to spørgeskemaer (vedhæftet længere nede på siden) foran dig, og du er interesseret i regionale eller internationale shows og mesterskaber, er det som dansker nærliggende at have eksempelvis Europamesterskaberne eller Euro-Cupperne i tankerne. Det er ganske naturligt, men når du besvarer og vurderer spørgsmålene, behøver du slet ikke begrænse dig til det. Du kunne jo have andre shows eller serier af shows i tankerne. Passer dine tanker ikke lige i felterne, så brug kommentarfeltet under skemaerne til at forklare dine synspunkter.

Konkret gør du følgende:

  • Print skemaerne ud. Udsagnene i de to skemaer er de samme
  • I det ene skema giver du hver af de 14 udsagn en karakter fra 1 (mest vigtigt) til 5 (mindst vigtigt) Udfyld dette skema først.
  • I det andet skema skal du nu rangere alle de 14 udsagn i forhold til hinanden. Du giver 1 point til det allervigtigste udsagn af alle, mens du giver 14 point til det mindst vigtige.
  • Skriv dine karakterer i den af kolonnerne til højre, som passer til din status (Youth, Amateur eller Open)
  • Når skemaerne er udfyldt, så scan dem ind og send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. SENEST D. 29 november 2017! Så sørger International Directer i DKQHA Poul Møller for at samle besvarelserne og lave en samlet fra Danmark og DKQHA.

I Europa er der gennem flere år kæmpet for at AQHA skal fokusere mere på den Internationale del af AQHA i stedet for blot den Amerikanske, og dette er et af de skridt, der er taget frem imod dette. Derfor håber vi meget, at alle jer, der er medlemmer af enten AQHA eller DKQHA i Danmark vil tage jer tid til at besvare disse spørgeskemaer, så vi også får en stemme Internationalt, samt støtter den nye task force. Rigtig god fornøjelse!