Ordinær Generalforsamling 2019

  

Bilag til generalforsamlingen:  

DKQHA - "Avlsdokument"

DKQHA - kort beskrivelse af "Avlsdokument"

European Championship of American Quarter Horses 2018

Den europæiske quarter forening FEQHA afholder for 29. gang European Championships of American Quarter Horses. Igen i år afholdes det i Kreuth, Rieden, Tyskland, og showet løber fra d. 10-19. August 2018.

Det indebærer et 4 x AQHA show i divisionerne OPEN, Amateur, Amateur Select & Youth, samt et 2 x AQHA show i L1 (novice) Youth & L1 (novice) Amateur. Derudover er der Cutting NCHA, som er godkendt i USA.

Der er 5 dommere, der sammen skal finde og kåre de europæiske mestre i en lang række af klasser og divisioner:
- Jan Hoskin-Hay, USA (AQHA/NRCHA/NRHA/NSBA)
- Jennifer Lynn Thompsom, USA (AQHA/NRHA/NSBA)
- Marilyn Randall, USA (AQHA/NRCHA/NRHA/NSBA)
- Sascha Ludwig (AQHA)
- Sylvia Katschker, Austria (AQHA/NCHA/NRHA)

Du kan læse mere om showet og tidsplanen i dokumentet vedhæftet her på siden eller på deres hjemmeside: www.ecqh.org

Der plejer at deltage flere danskere ved EM, og under fanen "Medlemmerne" kan du bla. læse medlemmernes oplevelser og resultater ved tidligere EM.

DM 2018 på Kumlegaard QH

DKQHA DM afholdes i år den 6.-9. september 2018 på Kumlegården, Roskilde. 

2 x AQHA, 1 x NSBA, 1 x NRHA.dk, DQAF Futurity


(ENGLISH BELOW)

DKQHA's bestyrelse takker for endnu et fantastisk DM. Vi er glade og stolte over at mange heste, ryttere, tilskuere, sponsorer og hjælpere bidrog til 4 dejlige dage. Vi håber at ser jer igen til næste år, hvor DM som altid afholdes 2. weekend i september. Husk at fotos kan købes hos stævnefotografen Henrik Sewell så snart de er klar på sewell.dk. Kontakt RHV video for at modtage gratis videoer af dit ridt fra stævnet. www.rh-video.de

DKQHA's board are saying thank you for yet another great show! We are happy and proud that many horses, riders, spectators, sponsors and helpers made it all happen. We hope to see you again next year, where the show as always are taking place in the second weekend in september. Please remember that photos from the show can be purchased on sewell.dk as soon as they are ready. Contact RHV video to recieve videos of your rides - for free! www.rh-video.de


www.kumlegaard.dk

 

 

 

 

Clinicstøtte for 2018

I 2017 havde vi stor succes med at tilbyde arrangører af clinics i Danmark muligheden for at ansøge foreningen om clinicstøtte til de deltagere, som er aktive medlemmer af DKQHA. Derfor tilbyder vi det igen i 2018.

Clinicstøtten er på 150,- pr. deltagende voksen medlem og 100,- pr. deltagende youth, og det udbetales samlet til arrangøren af clinicen, der så selv står for at sende pengene ud til de enkelte deltagere. Et voksent medlem kan maks modtage 300,- i støtte om året og et Youth 200,-. 

Til gengæld for støtten ser vi MEGET gerne, at arrangøren af clinicen sender nogle billeder og lidt tekst om clinicen, gerne med udtagelser fra de deltagene medlemmer til os, som vi kan ligge på hjemmesiden under fanen "Medlemmerne".

Udfyld formularen vedhæftet her, og send den på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. sammen med billederne og teksten.

Du kan læse, om andre clinics i Danmark, som har modtaget clinicstøtte under fanen "Medlemmerne" her på hjemmesiden.

Vi håber meget, at dette tiltag kommer flere af vores medlemmer til gode!

Vidste du at...

Vidste du at...

Vidste du at...

Publish modules to the "offcanvs" position.