DM 2017

DKQHA DM 2017 på Tuse Creek Ranch d. 7-10 september. 

DKQHA takker mange gange for et super DM 2017! Tak til Tuse Creek Ranch, til alle sponsorerne, til deltagerne og sidst men ikke mindst tak til alle hjælperne! Uden jer var et show som dette ikke muligt!

Kort over Tuse Creek Ranch kan hentes her nederst på siden
Bemærk, at der gerne på parkeres/camperes på parkeringspladsen langs med ridehallen (som normalt er forbeholdt store trucks). Vær sød at holde på skrå, så der er plads til flere :-) Vi glæder os til at se jer alle!

Spørgsmål til bokse kan rettes til:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 24423020.


KVÆGOPDATERING pr. 1/9:
Det er med beklagelse at DKQHA må annullere kvægklasserne til dette års DM. Det er et stort ønske at fremvise kvægdisciplinerne for publikum, samt give kvægrytterne chancen for at kæmpe om medaljer. Det har fra både showarrangører, kvægryttere og Tuse Creek været arbejdet hårdt på at skaffe kvæg, men det har desværre ikke været muligt at skaffe det antal kvæg (minimum 30 stk.) så det efter AQHA foreskrifter om dyrevelfærd og klasseafvikling i øvrigt var forsvarligt.
Alle kvægryttere får naturligvis det fulde startgebyr refunderet. Vi beklager meget. 


Grundet den store tilslutning til DM de sidste par år, hvor vi har været på Sjælland, har vi i år besluttet os for igen, at lave DM til et 4 dages show med 2 x AQHA + NRHA.DK + NSBA + Futurity

Som noget nyt i år åbner vi mesterskabet, så det bliver åbent for ALLE nationaliteter. Dvs. alle kan blive Danske Mestre så længe aktivt medlemsskab af DKQHA haves.

Vi glæder os meget, og vil løbende opdatere her på hjemmesiden og på vores facebookside!